Premier League

Konkurrerende træner om Everton: Bevis på penge ikke altid betyder noget

Brendan Rodgers fortæller, at Evertons kamp om overlevelse i Premier League er et bevis på, at penge ikke nødvendigvis giver resultater.

Frank Lampard Everton Premier League Leicester Brendan Rodgers
Soccer Football - Premier League - Everton v Manchester United - Goodison Park, Liverpool, Britain - April 9, 2022 Everton manager Frank Lampard Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Everton har været aktive på transfermarkedet i 2021/2022 sæsonen.

Den blå Liverpool-klub har i alt hentet otte spillere siden sidste sommer. Ukrainske Vitaliy Mykolenko og 20-årige Nathan Patterson har tilsammen kostet 204 millioner kroner – Men det er alligevel lønningsudgifterne, der har taget hårdest på økonomien i form af nytilkomne Dele Alli, der blev hentet på en fri transfer, og Donny Van de Beek lejeophold fra Manchester United.

Bekræftet: Manchester United uden Ronaldo mod Liverpool

Alligvel roder Frank Lampards tropper rundt i nedrykningsstriden, og ifølge Leicester-manageren og Premier League-konkurrenten, Brendan Rodgers, så er Everton et vidnesbyrd om dyre indkøb, der ikke kaster resultater af sig.

– Det er veldokumenteret, at der er blevet brugt en masse penge, men hvis det hele ikke hænger sammen, så betyder det ingenting, siger Leicester-træneren til BBC.

– Det er sandsynligvis frustrerende for fansene. Det er jeg sikker på, fordi det er en kæmpe klub og investeringerne har været kæmpe, og de ville sikkert have haft mere ud af det.

Frank Lampard overtog et allerede varmt trænersæde i slutningen af Januar med en klar målsætning om at hive traditionsklubben ud af farezonen. I ti kampe har legenden kun formået at hente tre sejre og resten har været nederlag. Rodgers har dog tiltro til Lampards evner som manager fremadrettet.

Medie: UEFA kan stadig droppe ny CL-regel

– Jeg tror, at Frank Lampard kommer til at gøre det godt som manager. Han er gået ind med et stærkt hold af trænere, men det det er klart at, klubbens overordnede vision er virkelig virkelig vigtig, afrunder nordireren.

Lampard og Rodgers’ mandskaber stor overfor hinanden onsdag, når Everton og Leicester tørner sammen i Premier League klokken 20.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P