LaLiga

Ancelotti: Det er er jeg for erfaren til

Det er vanskeligt at forestille sig Laliga-titlen havne andre steder end Real Madrid denne sommer, men klubbens cheftræner Carlo Ancelotti er for erfaren til at sælge skindet, før bjørnen er skudt.

Carlo Ancelotti Real Madrid Osasuna LaLiga
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Godt nok har de spillet en kamp mere end FC Barcelona, men de har 15 point mere end de nærmeste konkurrenter.

Onsdag aften kan det forspring blive øget til 18 point for Real Madrid, når de skal på besøg hos Osasuna, og en sejr i Pamplona vil de facto give kongeklubben det 35. spanske mesterskab.

– Min besked til denne kamp er den samme, som den har været til alle vores seneste kampe. Vi er tæt på at vinde LaLiga-titlen, men vi har nogle vigtige kampe foran os. Det er et meget vanskeligt sted at skulle spille, men vi vil slå Osasuna og bringe os endnu tættere på titlen, siger Real Madrid-træner Carlo Ancelotti.

– Jeg er for erfaren til at tro, at vi allerede har vundet LaLiga. Vi er meget tæt på at vinde. Vi spiller godt og det må vi fortsætte. At vinde kampen vil give os en stor mulighed for at lukke titelræset, lyder det forud for kampen videre fra Ancelotti.

Med en sejr mod Osasuna vil det kræve sejre til FC Barcelona i mindst seks af deres sidste syv kampe, mens Real Madrid samtidig vil skulle tabe alle sine resterende fem kampe, hvis mesterskabet skal havne andre steder end Bernabeu.

Med den spanske ligatitel så tæt på har der også været spekuleret i, om Ancelotti mon ville spare holdets store stjerne Karim Benzema, men det har han ikke nogen planer om.

Fantastisk Barca-stime brudt i forfærdelig præstation mod bundhold – Real nærmer sig mesterskab

– Når en spiller har det fint, er der ikke nogen grund til at hvile dem, og det ville ikke give nogen mening ikke at bringe ham i spil. Spilleren har det fint, er i god form og døjer ikke med muskeltræthed. Han kommer til at spille onsdag, lyder det fra Ancelotti.

Mens der altså nok skal blive spilletid til Benzema afslører Ancelotti, at han kommer til at hvile kroatiske Luka Modric, som modsat Benzema er træt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P