3F Superligaen

AGF-keeper: Nej, vi skal ikke have ny træner

Nedturen fortsætter i AGF, der mandag tabte ude mod Sønderjyske - Jesper Hansen mener dog ikke, at der er behov for en ny træner.

Jesper Hansen AGF
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Krisen kradser i Aarhus, hvor AGF blot har hentet fire point i de seneste otte kampe – alle sammen ved at spille uafgjort.

Mandag blev det så til et 2-1-nederlag ude mod SønderjyskE, og Superligaens bundprop fik dermed sin første sejr i syv måneder.

Berggreen efter vild afslutning på AGF-kamp: Jeg ærgrer mig over egen dumhed

Efter AGF’s forrige kamp, hvor man tabte med 0-2 hjemme mod Viborg FF, udtalte AGF-cheftræner David Nielsen efterfølgende, at holdet spillede som om, de ville have ny træner.

AGF spillede dog ikke for at få en ny træner i mandagens kamp, selvom det blev til et nederlag for AGF i Haderslev.

– Det gjorde vi ikke i dag, og det gjorde jeg heller ikke i forrige runde, lyder det fra AGF-keeper Jesper Hansen til campo.dk inden han fortsætter:

– Den følelse, vi havde efter forrige kamp (mod Viborg FF, red.), hvor David Nielsen sagde det her, var en af de værste. Der havde jeg fornemmelsen af, at det var en dårlige følelse, vi stod med, for vi er inde i en dårlig stime, og så leverede vi en sløj indsats. Så det var værre der.

– Det var bedre i dag, og så er jeg så mega forbandet over, at vi smider den til sidst, for ét point havde været fint at få med her fra. Men nej, vi skal ikke have en ny træner. Vi skal spille for klubben og for os selv, og så få nogle sejre, få scoret nogle mål og forbedre vores spil, for det er nu, det gælder.

David N. efter endnu en skuffelse: Alt der bliver snakket om er negativt, negativt, negativt

Om det ender med en fyreseddel til David Nielsen eller ej må tiden vise, men Jesper Hansen mener altså ikke, at det er det, der skal til.

AGF spiller næste gang søndag den 24. april, hvor man skal forsøge at hente den første sejr siden den 18. februar hjemme mod OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P