Bundesligaen

Rønnow og Union fortsætter stimen mod Lindstrøm og Frankfurt

Frederik Rønnow har grundet en skade langt om længe fået chancen i målet hos Union Berlin, men fremover bliver det svært for Union-træner, Urs Fischer, at se bort fra Rønnow, der søndag aften holdt målet rent mod sin tidligere arbejdsgiver fra Frankfurt.

Frederik Rønnow Union Berlin Frankfurt Jesper Lindstrøm

Frederik Rønnow skiftede sidste sommer fra Frankfurt til Union Berlin, og søndag var han så med til at sende netop Frankfurt hjem fra den tyske hovedstad med et 0-2-nederlag.

Efter 17 minutter var det faktisk en lang clearing fra netop Rønnow, der efter et par pasninger endte for fødderne af Taiwo Awoniyi, og nigerianeren viste fremragende fysisk og lagde slutteligt bolden ind bag Jens Grahl i Frankfurt-målet.

Bare tre minutter sener blev den føring fordoblet, da Union-anfører Grischa Promel elegant curlede et langskud ind bag selvsamme Grahl.

Ved pausen blev gæsternes Jesper Lindstrøm taget fra banen, men hverken hans afløser eller nogen af de andre Frankfurt-spillere kunne rette op på det dårlige resultat, og dermed blev det ved en 2-0 sejr til Union Berlin.

Frederik Rønnow fik ikke nogen speciel god start på tiden i Union Berlin, hvor han så de første 19 Bundesligakampe fra bænken. På det seneste har han dog fået fire af de seneste fem kampe, og kun i kampen mod Bayern München har Union Berlin ikke fået point – det var den af de fem kampe, som Rønnow ikke spillede.

Hjulmand med bøn til spillerne: Afgørende I kommer i form til VM

Med 13 point i sine fem bundesligakampe i denne sæson bliver det derfor vanskeligt for Union-træner Urs Fischer at se bort fra Rønnow – selv når det normale førstevalg, Andreas Luthe, kommer sig over den muskelskade, der har holdt ham helt ude af truppen i de seneste tre kampe.