Europæisk Fodbold

Bayern-boss erkender: Han er for dyr

Bayern München har udvist intresse for Erling Haaland, men må nu erkende, at det norske stjerneskud er for dyr.

Erling Haaland er for dyr til Bayern München ifølge Oliver Kahn, og han forventes i stedet at skifte til FC Barcelona, Manchester City elle Real Madrid.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland skifter klub til sommer – det er så godt som sikkert.

Den seneste tids meldinger handler således ikke længere om, hvorvidt Haaland bliver i Dortmund eller ej. De handler i stedet om, hvem der løber med underskriften fra den unge nordmand.

Dortmund skulle endda allerede have fundet Haalands afløser i form af Karim Adeyemi fra RB Leipzig.

De tre favoritter til at løbe med Haalands underskrift er lige nu FC Barcelona, Manchester City og Real Madrid – med især Manchester City og dernæst Real Madrid i front.

At det ‘kun’ er de tre klubber, der umiddelbart er i spil som Haalands næste, skyldes dog ikke manglende interesse fra øvrige klubber.

Således oplyser Oliver Kahn, direktør i Bayern München, at også de har haft interesse i at hente Erling Haaland.

– Jeg tror ikke, vi ville gøre vores arbejde godt, hvis ikke vi forholdt os til så ung en angriber. Han har bevist sig. Han har været en fremragende angriber for Dortmund. Han er også en meget interessant spiller for fremtiden, lyder det fra Oliver Kahn til tyske Sky Sports.

Målmandslegenden har dog også måttet sande, at Bayern München ikke kan være med i det økonomiske magtspil om Haaland.

– Der er hele tiden snak om “Haaland-pakken”. Det er noget, som er meget, meget langt fra det vi kan forestille os.

Storklub topper pengelisten for første gang: Se de ti klubber, der tjener flest penge

Selvom Bayern-direktøren ikke mener, at man kan være med i det økonomiske kapløb, fremgår det af den årlige “pengeliste”, Football Money League, som revisionsfirmaet Deloitte står bag, at Bayern München er den klub, der tjente tredjemest i løbet af den forgangne sæson.

Her må de dog også se sig slået af Haaland-bejlerne Manchester City og Real Madrid, mens dybt forgældede FC Barcelona indtager fjerdepladsen på listen.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

Man kan altså kunne forestille sig de astronomiske beløb, Haaland bliver tilbudt af de øvrige klubber, der jagter nordmandens underskrift.

Det er hvert fald ikke transfersummen, der bør afholde en storklub som Bayern München fra at hente Haaland, da en frikøbsklausul på omkring 575 millioner kroner træder i kraft til sommer, eftersom der på det tidspunkt blot resterer et år tilbage af kontrakten mellem Dortmund og Erling Haaland – 575 millioner kroner må anses som værende et scoop for en spiller som Haaland i moderne fodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P