3F Superligaen

Ung AGF’er: En frækhed, jeg altid har haft

AGF's unge angriber, Frederik Ihler, fortæller, at han altid har haft styr på selvtilliden - faktisk er David Nielsen langt fra den eneste træner, som er blevet lovet et mål.

Frederik Ihler AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF må som klub siges at befinde sig i en krise – men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Pladsen i nedrykningsspillet har blandt andet i stigende grad medført spilletid til nogle af klubbens unge talenter, og en af dem er Frederik Ihler.

Han kom også på banen efter 69 minutter i AGF’s seneste kamp mod Viborg FF, hvor man tabte med 0-2 på hjemmebane.

Kampen forinden løb Frederik Ihler dog med meget af opmærksomheden, da han sikrede AGF et point med sit udlignende mål til 2-2 ude mod FC Nordsjælland.

Efter kampen mod FC Nordsjælland, kunne Århus Stifstidende berette om, at Frederik Ihler dagen forinden havde lovet David Nielsen et mål i kampen, hvis cheftræneren valgte at sætte ham på banen. Det kan du læse mere om her.

Nu forklarer den 18-årige angriber, hvad der fik ham til at love cheftræneren et mål.

– Jeg tror bare, at det er en lille frækhed, jeg altid har haft med mig. Jeg har sagt det til alle trænere lige siden jeg var helt lille, at de bare skulle spille mig, fordi jeg vidste, at jeg ville score, fortæller Frederik Ihler til campo.dk og fortsætter:

– Nu har jeg jo ikke spillet så meget, så jeg tænkte, at hvis jeg skulle have lidt mere spilletid, kunne det være, at jeg skulle love David en scoring.

Frustreret David Nielsen stikker til holdet: Spiller som om vi vil have ny træner

Frederik Ihler kan dog ikke med sikkerhed sige, at det var hans løfte om at levere et mål, der fik overbevist David Nielsen.

– Det ved jeg ikke, men jeg håber da, at det gjorde lidt. Det kan være, at det var det, der gjorde, at jeg fik lidt ekstra spilletid.

AGF spiller næste gang mandag ude mod SønderjyskE klokken 14.00. Her skal Frederik Ihler og resten af holdet forsøge at få rettet op på en kedelig stime, hvor det ikke er blevet til en sejr i de seneste syv kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P