3F Superligaen

New Firm nærmer sig udsolgt

Der bliver tryk på kedlerne, når F.C. København mandag tager imod ærkerivalerne fra Brøndby IF til sæsonens tredje københavnerderby. Hjemmeholdet meddeler nu, at man skal være hurtig, hvis man vil nå at sikre sig billet.

Brøndby FCK Derby udsolgt Parken
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der kommer ingen Brøndby-fans i Parken mandag.

Det bestemte Divisionsforeningen tilbage i februar, hvor det blev pålagt både Brøndby og F.C. København at spille de to kommende derbyer uden udeholdsfans på lægterne.

To kommende københavnerderbyer bliver uden udefans

Ikke desto mindre bliver det danske nationalstadion formentlig fyldt, for F.C. København melder nu tæt på udsolgt. I skrivende stund er der kun 500 billetter tilbage til kampen, og både tribune A, C og D er således helt udsolgt.

Både F.C. København og Brøndby går ind til mandagens derby med friske nederlag i bagagen, men mens det for F.C. Københavns vedkommende drejer sig om et enkelt nederlag ovenpå otte superligasejre i træk, ser det værre ud for de gæstende danmarksmestre.

Brøndby har således ikke vundet en superligakamp siden starten af marts, og de går således ind til københavnerderbyet med fire nederlag i træk. Til gengæld er der næppe noget sted i verden, Brøndby hellere vil sætte en stopper for den dårlige stime end netop i Parken mod F.C. København.

Wilczek åben for fredfyldt retur til Brøndby Stadion

Sæsonens første københavnerderbyer endte med en 4-2-sejr til FCK i Parken tilbage i august, mens Brøndby godt to måneder senere fik revanche, da de hjemme på Brøndby Stadion vandt 2-1.

Mandagskampen spilles i Parken klokken 16, og den kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P