3F Superligaen

Ekspert om Brøndby-angriber: Det er virkelig sløjt

Brøndby er med 30 mål i 25 kampe det hold, der har scoret næst-færrest mål i mesterskabsspillet i denne sæson, og selvom Mikael Uhre stadig er nummer tre på topscorerlisten, har de tilbageværende Brøndby-angriber ikke grebet chancen efter Uhres afgang til amerikansk fodbold.

Brøndby IF Superliga Andrija Pavlovic
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

I fire kampe i streg er Brøndby nu gået fra banen efter en superligakamp uden at score.

Ikke siden 1-1-kampen i Aarhus den 13. marts, hvor Marko Divkovic bragte de gæstende danmarksmestre foran 1-0, er det således lykkes for Brøndby at finde vej til modstandernes mål.

Heller ikke skærtorsdag lykkedes det hjemmeholdet, der trods et enormt spilovertag og ikke færre end 24 chancer måtte se AaB løbe med en 0-1-sejr på Brøndby Stadion – i øvrigt på gæsternes eneste skud på mål.

Niels Frederiksen havde til kampen mod AaB givet chancen til unge Mathias Kvistgaarden, der sammen med Marko Divkovic og Simon Hedlund udgjorde Brøndbys offensive trio, men da den trio ikke havde held med målscoringen, blev serbiske Andrija Pavlovic i stedet sendt på banen med 23 minutter igen.

Pavlovic formåede dog heller ikke at score, og undervejs gjorde han sig tilmed upopulær hos både kampens kommentatorer og Brøndbys egne fans.

I en situation med seks minutter tilbage af kampen, hvor Brøndbys højreback Andreas Bruus slog et indlæg fra sin position på Brøndbys højre kant, nåede Pavlovic godt nok først på bolden, men serberen befandt sig en god meter på den forkerte side af offside-grænsen, og det fik de to kommentatorer fra 3+ til at reagere.

– Det er jo fuldstændig vanvittigt, at han i sådan en situation ligger offside. Altså det må du simpelthen ikke – det er jo nærmest en meter, han er offside, lød det således fra Kenneth Emil Petersen, der blev bakket om af sin makker i kommentatorboksen.

AaB holder gang i fornem stime: Besejrer Brøndby på udebane

– Det er virkelig sløjt. Tålmodigheden er jo heller ikke den største med ham – pivhamrende uskarp har han været i snart et år. En angriber skal først og fremmest hjælpe holdet, og det gør de jo blandt andet ved at lave nogle mål i ny og næ, og det kan serberen altså ikke finde ud af, lød det fra kommentator Jonas Schwartz.

Andrija Pavlovic har spillet 18 kampe for Brøndby i Superligaen denne sæson, og endnu er det ikke blevet til et eneste mål for serberen, der mestendels er blevet brugt som indskifter.

Niels Frederiksen efter nok et nederlag: AaB var nede i vores felt 2,5 gange

De manglende mål har også fået flere Brøndby-fans til at reagere på Twitter, men det er ikke udelukkende Pavlovic, der får på puklen.

– Er Hedlund, Divkovic og Pavlovic dårligste Brøndby-offensiv nogensinde? Vi skal vel tilbage til Brent McGrath, Ousman Jallow og Nicolaj Agger-dagene for at finde en mere tandløs trio, lyder det fra en bruger.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi kan nu konstatere at CV er en utrolig dårlig indkøber og at vores scouting netværk er det dårligste i ligaen. Divkovic, Pavlovic og Björk bliver aldrig gode nok til førsteholdsfodbold i #Brøndby, lyder det fra en anden.

En tredje konstaterer tørt, at Morten Frendrup stadig ligger på en delt tredjeplads på Brøndbys interne topscorerliste med to mål, selvom han i januar skiftede til italienske Genoa.

Brøndbys målscorere i denne sæson:
Mikael Uhre – 11 mål
Christian Cappis – 3 mål
Anis Slimane – 2 mål
Andreas Bruus – 2 mål
Morten Frendrup – 2 mål
Simon Hedlund – 2 mål
Mathias Greve – 2 mål
Simon Rosted – 1 mål
Marko Divkovic – 1 mål
Kevin Mensah – 1 mål
Josip Radosevic – 1 mål
Tobias Børkeeiet – 1 mål
Henrik Heggheim – 1 mål
Mathias Kvistgaarden – 1 mål
Andreas Maxsø – 1 mål

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P