3F Superligaen

AaB holder gang i fornem stime: Besejrer Brøndby på udebane

AaB tog skærtorsdag til Brøndby Stadion. Med sig hjem tog de alle tre point, da det blev til en snæver sejr over Brøndby IF.

Brøndby IF AaB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der var skærtorsdag lagt op til noget af et brag i Superligaens Mesterskabsspil, da Brøndby IF på hjemmebane tog imod formstærke AaB.

Her holdt nordjyderne gang i en flot stime, da man fik en snæver sejr på 0-1 med sig hjem og dermed nu har vundet fire ud af de seneste fem kampe i Superligaen. Ligesom man på imponerende vis er oppe på fem udesejre i træk.

Sejren blev grundlagt efter lidt mere end en halv times spil, da Mads Hermansen nedlagde Kasper Kusk i feltet, hvilket resulterede i et straffespark til AaB.

Den tjans tog AaB-topscorer Louka Prip sig af, hvilket han sikkert eksekverede til en føring foran Sydsiden med sit 12. sæsonmål. Det sender ham op på blot to mål fra Superligaens nuværende topscorer, Nicklas Helenius.

Selvom Brøndby sled og slæbte for en udlignende scoring i anden halvleg, kom den aldrig trods flere nærgående forsøg.

Dermed går Brøndby målløse fra banen for fjerde kamp i træk, hvor man heller ikke har vundet siden den 6. marts. Her besejrede man Silkeborg IF med 0-1 på udebane for seks superligarunder siden.

Sejren til AaB betyder omvendt, at nordjyderne nu er mere end seriøse bejlere til medaljer, hvor man ligger på en solid tredjeplads. Fire point ned til dagens modstander fra Brøndby på fjerdepladsen og med fire point op til FC Midtjylland på andenpladsen.

Wilczek øjner fredfyldt retur til Brøndby Stadion

Mens Brøndby næste gang spiller derby mod F.C. København på udebane i Parken 2. påskedag, skal AaB selvsamme dag en tur til Herning, hvor FC Midtjylland venter på MCH Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P