3F Superligaen

Niels Frederiksen efter nok et nederlag: AaB var nede i vores felt 2,5 gange

Niels Frederiksen var trods nederlaget til AaB på hjemmebane, mere end tilfreds med Brøndbys spil, som han kalder for det bedste i år.

Niels Frederiksen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby IF rendte her til aften ind i klubbens fjerde nederlag i træk, da AaB snuppede en snæver 0-1 sejr med hjem til Aalborg.

Trods nok et nederlag var cheftræner, Niels Frederiksen, dog meget tilfreds med sit holds præstation, som han kalder årets bedste rent spillemæssigt. Det fortalte han efter kampen til Onside:

– Det var meget frustrerende, det er klart. Jeg har en fornemmelse af, at der var et hold på banen i dag. Jeg har en fornemmelse af, at Aalborg var nede i vores felt 2,5 gange, og vi var oppe i deres 30 gange, indledte Brøndby-træneren og fortsatte:

– Jeg synes, vi trykker dem enormt meget. Specielt en rigtig fin første halvleg. Anden halvleg bliver en lille smule sværere for os, fordi de stiller sig lidt længere tilbage, men stadigvæk er vi i fuld kontrol og skaber også de muligheder i anden halvleg, der skal til for at score.

– Så selvfølgelig er det frustrerende, men det er klart, at midt i al frustrationen, så skal vi trods alt glæde os over, at jeg synes, det er den bedste præstation rent spillemæssigt, som vi har leveret i det her år, lød det således fra Niels Frederiksen.

Wilczek åben for fredfyldt retur til Brøndby Stadion

Næste gang der er point på spil for Brøndby IF er 2. påskedag, når man tørner sammen med F.C. København. Her er der derby-kickoff klokken 16:00 i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P