Champions League

Klopp efter problemer: Det er absolut ikke vigtigt

Liverpool endte med at spille sig videre til semifinalen i Champions League efter 3-3 mod Benfica torsdag. Trods problemer mod portugiserne, dvæler Liverpool-manager, Jürgen Klopp, ikke ved kampen.

Jürgen Klopp dvæler ikke ved problemerne mod Benfica i Champions League
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool FC vandt sikkert 3-1 ude i første opgør mod Benfica i Champions League, og i aftes på Anfield var hjemmeholdet foran 3-1 og var på vej til at cruise i semfinalen. Men med et flot comeback fra portugiserne endte kampen 3-3. Problemerne mod Benfica får dog ikke Liverpools manager, Jürgen Klopp, til at ryste på hånden.

– Det var ikke lige, hvad vi ønskede, men det er absolut ikke vigtigt, sagde den tyske manager efter kampen.

Jürgen Klopp mener ikke, at spillet i 3-3 kampen er afgørende for mulighederne for at gå hele vejen til finalen i Champions League.

– Hvis vi spillede den bedste kamp i sæsonen i aften, ville det ikke have gjort det mere sandsynligt at komme i finalen. Vi er igennem, og det er alt, der betyder noget, og jeg er virkelig glad, siger han.

Highlights: Velspillende Benfica udfordrede forgæves Liverpool i målorgie

I første omgang venter en anden spændende semfinale for Klopp og Co. Lørdag møder de nemlig mesterskabsrivalerne fra Manchester City i FA Cup’en.

Kampen spilles klokken 16.30, og du kan se kampen på 6’eren. Husk, du kan altid finde frem til, hvem der sender ugens kampe i campo.dk’s TV Guide. Den finder du her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P