3F Superligaen

Hudløs ærlig AGF-profil tolker på dårlig stime: Ikke tilfældigheder

Mikael Anderson og AGF har ikke vundet i deres seneste seks Superliga-kampe, og det har sat sig mentalt.

AGF Superliga kvalifikationsspil Mikael Anderson
Mikael Anderson, AGF ved 1-0 3F superligafodbold mellem AGF og Viborg FF, på Ceres Parki Aarhus søndag d. 20. marts 2022.. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Seks kampe i streg har AGF ikke formået at gå i omklædningsrummet med tre point i behold.

Først missede AGF skuffende mesterskabets slutspil, men i indledningen af det såkaldte kvalifikationsspil, har Aarhus-klubben endnu ikke formået at vinde imod henholdsvis FC Nordsjælland og Vejle – Og det er ifølge profilen Mikael Anderson ikke et uheldigt sammentræf.

AGF-profil evaluerer sin debutsæson: Jeg prøver stadig at lære

– Jeg tror ikke, det er tilfældigheder. Vi har ikke vundet i lang tid, så det er klart, at det sætter sig mentalt. Det er bare noget vi skal have rystet af os og forhåbentlig få taget den første sejr – Men det er ikke tilfældigt, når det sker så ofte, siger Mikael Anderson til Campo.dk.

Fire af de seneste seks kampe har AGF spillet lige op med modstanderne, og selvom boldspillet ikke ser lovende ud, forsøger Anderson at se positivt på holdets situation.

– Jeg tror ikke nogen i klubben er tilfredse med både spillet og resultaterne, men vi skal også vælge at lade være med at grave os selv ned i et hul, men forsøge at se det på den lyse side, og det er, at vi ikke har tabt i fire kampe. Men det er klart vi skal have en sejr, fastslår Anderson.

AGF-profil vender tilbage: Det har været sindssygt hårdt

Muligheden for at vende de skuffende resultater til en sejr kommer torsdag eftermiddag, hvor AGF tager imod Viborg FF. Kampen kan være med til at realisere Anderson og holdets eneste mål for sæsonen.

– Der er kun et mål for os, og det er selvfølgelig den syvendeplads. Det er det, jeg sigter efter og tror på, at vi kan opnå. Så vi skal have en sejr.

Mikael Anderson har scoret fem mål for ‘de hviie’ i 13 kampe, men har siddet over i i to runder på grund af en karantæne han fik imod netop Viborg, der venter torsdag den 14. april på Ceres Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P