Champions League

Eksperter vilde med City-komet: Han vinder Ballon d’Or

Per Frimann og Preben Elkjær roser Manchester Citys unge komet efter avancement til semifinalen i Champions League. En af dem forudser endda, at han vinder Ballon d'Or i fremtiden.

Viaplays eksperter er vilde med Phil Foden
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Phil Foden og resten af Manchester City-holdet spillede sig onsdag videre til semifinalen i Champions League efter 0-0 kampen mod Atletico Madrid. Efter kampen var der roser til den 21-årige engelske landsholdsspiller fra især Per Frimann, som mener, der venter Phil Foden en eksklusiv pris i fremtiden.

– Jeg er virkelig vild med ham. Han vinder jo en dag sandsynligvis Ballon d’Or, siger Per Frimann, der er ekspert hos Viaplay.

Per Frimann uddyber sin beundring for midtbanespilleren således:

– Det er en vanvittig dygtig fodboldspiller. Han er vild. Det her venstreben, det her touch. Det her med, at han bruger venstre og højreben så naturligt, når han dribler. Det ligger bare helt naturligt til ham. Det ligger som et instinkt i ham, at når han driver bolden frem, så kan han de der ting.

Der er også store roser fra Viaplays anden ekspert Preben Elkjær, der dog mener, man skal se tiden lidt mere an, før man tænker i priser som verdens bedste til Phil Foden.

– Jeg synes også, han er dygtig. Og det er tydeligt at se, at han kan noget, som mange andre har problemer med. Jeg synes dog, det er lige tidligt nok at løfte ham så højt op. Han er sådan set heller ikke helt fast mand endnu hos Manchester City, siger Preben Elkjær og fortsætter:

– Det er fremtidens mand uden tvivl. Men jeg synes stadigvæk, vi skal se meget mere fra ham, før vi sådan begynder at snakke om Englands bedste.

Highlights: Manchester City klar til semifinalebrag mod Real Madrid efter drama

Næste kamp for Phil Foden og Manchester City er den svære semifinale i FA Cup’en mod rivalerne fra Liverpool. Den kamp spilles lørdag klokken 16.30, og du kan se den på 6’eren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P