3F Superligaen

AaB-topscorer sammenligner præstationen med Atlético: Vi spiller godt nok grimt i dag

Louka Prip var begejstret over AaB's måde at vinde på mod Brøndby IF, hvor han naturligt nok er lykkelig over sejren og de tre point.

Louka Prip
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AaB blev nok engang sejrherre, da holdet besøgte Brøndby Stadion skærtorsdag, hvor det blev til en snæver 0-1 sejr til de bolsjestribede.

Selvom sejren var en stor bedrift, var målscorer og AaB-topscorer dog ikke begejstret for holdets spil i kampen, selvom det var nok til alle tre point. Det fortalte han til TV3+ umiddelbart efter slutfløjt:

– Vi spiller godt nok grimt i dag. Cadeau til Brøndby. De var meget bedre end os på bolden. Det må man bare sige, indledte Prip således og fortsatte:

– At vi vinder sådan en kamp, det er fandeme også i orden, synes jeg efter sådan en anden halvleg, hvor vi er lidt ligesom Atlético, der bare stiller os ned og præger. Det kan vi så også, så det var super.

AaB holder gang i fornem stime: Besejrer Brøndby på udebane

AaB skal næste gang en tur til Herning, hvor FC Midtjylland tager imod Superligaens øjeblikkelige tredjeplads på MCH Arena 2. påskedag, hvor der er kickoff klokken 18:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P