3F Superligaen

Silkeborg er klar: Vil forsøge at stikke en kæp i hjulet på FCK

F.C. København gæster torsdag JYSK Park og Silkeborg IF, men selvom hjemmeholdet ved, at det bliver en vanskelig opgave, så glæder de sig til at tage imod mesterskabsfavoritterne.

Silkeborg FCK Superliga Nicolai Vallys NIcolai Larsen Kent Nielsen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg er med to gange 0-0 det eneste hold, der ikke har tabt til F.C. København i denne sæsons Superliga.

Torsdag får oprykkerne fra Midtjylland igen besøg af mesterskabsfavoritterne, som endnu ikke har lukket mål ind i Superligaen på denne side af nytår.

Silkeborg-træner Kent Nielsen er da også klar over, at de skal være skarpe, når og hvis chancerne kommer mod F.C. København.

– Det er indiskutabelt, at vores effektivitet skal være tæt på 100. Det er bare en erkendelse af, at det er svært at skabe chancer mod FCK, og får man så en eller to, så er det godt nok også der, man skal være dygtig, siger Kent Nielsen til campo.dk.

Silkeborg kommer fra en hjemmekamp mod de forsvarende danmarksmestre fra Brøndby. Den kamp blev vundet med hele 3-0, og momentum fra den kamp, skal holdet nu forsøge at ride videre på.

– Vi klør bare på, og vi satser på at vinde igen i morgen, og prøver at stikke en kæp i hjulet på FCK, ligesom vi også prøver at stikke en kæp i hjulet på FC Midtjylland, Brøndby og alle de andre, der jagter guldet, lyder det fra Silkeborg-målmand Nicolai Larsen.

Silkeborg uddelte overlegen afklapsning til Brøndby

En af de spillere, som Silkeborg indtil videre i sæsonen har kunnet regne med, når det kommer til målscoringer, er Københavnerdrengen Nicolai Vallys, og han har særligt ét ønske til torsdagens kamp.

– En stor kamp, FCK kommer på besøg, det siger sig selv, at vi glæder os rigtig meget. Vi håber, at JYSK Park bliver fyldt og at fansene glæder sig lige så meget, så håber vi, at vi kan give dem en fed oplevelse, lyder det fra Vallys.

Kampen sparkes igang på JYSK Park i Silkeborg klokken 16 torsdag, og den kan følges live på 6’eren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P