Premier League

Medie: PL-klub går all in på Christian Eriksen

Christian Eriksens storspil for det danske landshold og Brentford, har angiveligt medført stigende interesse for danskeren fra en konkurrerende Premier League-klub.

Christian Eriksen bliver hyldet af Antonio Conte
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen har været her, der og alle vegne, siden han fik sit fodboldcomeback for Brentford tilbage i slutningen af februar.

Det har angiveligt fået andre klubber til at overveje en tilgang af den danske stjernespiller til sommer, hvor kontrakten med Brentford udløber.

Nu melder lokalavisen The Northern Echo, at Newcastle United er blandt de klubber, som er stærkt interesserede i danskeren underskrift. Her er man angiveligt også villige til at gå rigtig langt for at lade dette ske.

Således går meldingerne på, at nyrige Newcastle er klar til at tilbyde Christian Eriksen en markant lønforhøjelse i forhold til lønnen i Brentford.

Derudover skulle den nordengelske klub også være villige til at matche eller sågar overbyde eventuelle andre kontrakttilbud, som skulle lande hos Eriksen.

West Ham-manager: Eriksen er en spiller, som man holder øje med

Selvom ambitionerne er skyhøje hos Newcastle United, ligger man i skrivende stund bag Brentford i Premier League-tabellen.

Her indtager Newcastle netop nu nemlig en 15. plads, mens Brentford ligger to placeringer højere med to point mere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P