Highlights: VAR-kontroverser og sæsonens mest klodsede mål sikrede FCM tre point

FC Midtjylland fik en mindre genoprejsning i mesterskabsduellen med en sikker sejr over Randers FC.

FC Midtjylland Randers FC Superliga Mesterskab slutspil
FC Midtjyllands Henrik Dalsgaard har scoret til 2-0 i 3F Superliga-playoff kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland på Cepheus Park i Randers, onsdag den 13. april 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland skulle forsøge at holde snor i F.C. København i toppen af Superligaen, da de gæstede Randers FC onsdag aften. De midtjyske ulve var sultne fra start og spiste kronjyderne op i en sikker 1-3 sejr.

Efter godt et kvarters spil indviede Midtjylland jagten med en scoring af brasilianske Charles. Kort før pausen fordoblede Henrik Dalsgaard føringen til 0-2 med sæsonens ringeste afslutning.

Randers fik langt mere indflydelse på spillet i anden halvleg med overtag på både chancer og boldbesiddelse. Alligevel var det FC Midtjyllands Anders Dreyer, der stod for kampens scoring til 0-3. Randers-profilen Tosin Kehinde lukkede kampen med en fremragende scoring i det lange målhjørne.

Med sejren holder midtjyderne liv i håbet om, at kunne indhente F.C. København, der med en kamp til gode har et pointforspring på seks.