3F Superligaen

AGF-profil evaluerer sin debutsæson: Jeg prøver stadig at lære

Eric Kahl befinder sig i en mindre krise med AGF. Nu fortæller svenskeren om sin debutsæson, der ikke har været god nok.

AGF Superligaen Eric Kahl nedrykning
AGF's Eric Kahl har scoret til 2-1 i 3F Superligakampen mellem AGF og OB på Ceres Park i Aarhus , søndag den 29. august 2021.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Eric Kahl skulle udfylde et par enorme fodboldstøvler, da han blev hentet til AGF som erstatning for Casper Højer.

Den dengang 19-årige svensker fik en drømmedebut for århusianerne med en assist fra positionen som wingback. Få kampe senere blev han dobbeltmålscorer imod AaB, og dermed var stien lagt til en forrygende sæson for forsvarsspilleren.

AGF-profil vender tilbage: Det har været sindssygt hårdt

20 kampe senere og en plads i mesterskabets slutspil fattigere, har piben en helt anden lyd, da AGF ikke har vundet de seneste syv kampe. Præstationerne har været svingende i stort set hele truppen, og Eric Kahl undsiger sig ikke holdets form.

– Jeg er ikke tilfreds. Det har ikke just været det bedste forår fra min side, det vil jeg gerne erkende, men det kunne også være gået meget værre. Jeg prøver stadig at lære, hvordan det er at spille i den danske liga, og hvordan jeg skal spille her i AGF. Jeg er ung og forsøger at vende mig til at spille her, og det tager bare tid, siger Eric Kahl til Århus Stiftstidende.

Oversigt: Disse Superliga-profiler kan smutte gratis til sommer

– Jeg skal finde mit flow igen. Det har jeg mistet i foråret, og så snart det kommer tilbage, håber og tror jeg på, at det vil kunne ses inde på banen.

Eric Kahl og AGF får muligheden for at finde deres flow frem igen, når de tager imod Viborg FF på Ceres Park torsdag klokken 14:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P