Highlights: Viborg sikrede et enkelt point i overtidsdrama

Der var tre straffespark, to røde kort og et mål i otte minutters overtid, da Vejle og Viborg mandag aften delte i Nørreskoven.

Vejle Viborg Superliga nedrykning

Vejle havde mandag aften hårdt brug for tre point, men de måtte nøjes med et enkelt i hjemmekampen mod Viborg FF, der på en scoring i overtiden sikrede sig et 2-2-resultat.

Allerede efter fire minutters spil kom Vejle foran 1-0 på en straffesparksscoring af Allan Sousa. Et lille kvarter senere udlignede Viborgs Jacob Bonde på endnu et straffespark, inden Arbnor Mucolli fire minutter inde i anden halvleg gjorde det til 2-1.

Dybt inde i overtiden brændte Jacob Bonde et straffespark for udeholdet, men holdkammeraten Justin Lonwijk fulgte op og headede udligningen i mål til slutresultatet 2-2.

Med det ene point misser Vejle en gylden mulighed for at åbne bundstriden på vid gab, mens Viborg mere eller mindre ser ud til at have reddet sig en ny sæson i Superligaen.

Viborg-helt: Det er ikke tilfældigt
Rasende Mucolli: Jeg skal passe på med hvad jeg siger
Utilfreds Vejle-træner: Kunne have reageret bedre på returen