3F Superligaen

’CV’ om landsholdsspiller til Brøndby: Kunne være et rigtig godt fit

Det er ikke ofte, man ser så direkte en kærlighedserklæring fra både spiller til klub og klub til spiller, som det er tilfældet med Daniel Wass og Brøndby. Hos de danske mestre lægger de i hvert fald ikke skjul på, at de gerne ser landsholdsspilleren tilbage i gult og blåt.

Carsten V. Jensen Brøndby Daniel Wass
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Daniel Wass udtalte søndag, at han gerne vil slutte sin karriere i Brøndby.

Trods misset skifte: Jeg vil gerne slutte af i Brøndby

En retur til klubben, han repræsenterede fra 2008 til 2011, ville heller ikke gøre noget på den københavnske vestegn, hvor kærligheden er gengældt.

– Ja det må jeg sige, det kunne være et rigtig godt fit. Vi havde selvfølgelig håbet, at det skulle være indenfor nærmeste fremtid, men nu skete der jo så lige det, at der kom en fantastisk mulighed for ham i vinter, og så bliver perspektiverne nok lidt længere, end vi i første omgang havde for øje, siger fodbolddirektør i Brøndby Carsten V. Jensen til 3+.

Muligheden der hentydes til var Wass’ skifte fra Valencia til de spanske mestre fra Atlético Madrid, men Brøndby var allerede i kontakt med den tidligere spiller i klubben, inden Diego Simeone og kompagni kom på banen.

– Vi har jo haft en dialog, det er ikke nogen hemmelighed, der har jo været lidt frem og tilbage, men nu ser det ud til, at det er udskudt lidt, og så må vi jo tage det op, når tiden er moden, lyder det fra ’CV’.

– Jeg ved jo, at det har været forholdsvis tæt på i hvert fald i hans og familiens mindset at stikke snuden hjemad, men så kom den her mulighed, og det tror jeg ikke, at der er ret mange, der ville sige nej til.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby har tidligere hentet spillere som Daniel Agger og Johan Elmander tilbage til klubben, og den slags historier ser de gerne gentaget i Brøndby med Daniel Wass.

– Det siger først og fremmest noget om, at Brøndby har fyldt noget hos Daniel i hans karriere, og det er vi selvfølgelig glade for, for det er en god historie for alle, når dygtige spillere har haft deres tid først i Brøndby og så ude på den store scener, og så kommer hjem og giver noget tilbage til de næste i klubben, så er det for alvor gået op i en højere enhed, og lad os håbe, at det sker i den her sag, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Daniel Wass har kontrakt i den spanske hovedstad til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P