3F Superligaen

Viborg-træner før dyst mod Vejle: Kræver offensiv toppræstation

Vejle Boldklub og Viborg FF tørner mandag aften sammen i nedrykningsspillet, hvor der er vigtige point på spil.

Jacob Friis
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mandag aften skal Vejle Boldklub og Viborg FF dyste i nedrykningsspillet, når der fløjtes til superligafodbold i Nørreskoven.

Her jagter Vejle Boldklub overlevelse, mens Viborg FF duellerer om den finalegivende syvendeplads, som vil sikre klubben en playoff-finale mod et hold fra Mesterskabsspillet.

Hos Viborg har Jacob Friis stor respekt for Vejle-holdet, der for nyligt byttede ud på cheftrænerposten for tredje gang i denne sæson. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det bliver en spændende udfordring, og en tæt kamp, tror jeg. De har fået ny træner, der har foretaget en formationsændring, og er kommet med en anden tilgang til spillet især uden bold. De er godt organiserede, og har ikke lukket et mål ind under Ivan Prelec endnu, så det er tydeligt, at det defensive har været en prioritet her i begyndelsen, siger Jacob Friis og fortsætter:

– Så det bliver spændende at se, hvordan vi får knækket den nød, og det kræver, at vi leverer en offensiv toppræstation for at få en sejr med hjem.

Her pointerer VFF-cheftræneren dog også, at man primært fokuserer på eget spil frem mod opgøret:

– Vi har vores måde at gøre tingene på, og det er uanset hvem modstanderen er. Der er altid nogle små justeringer alt efter hvordan modstanderen gør, men selve udtrykket er altid det samme, og det er også den offensive tilgang, vi skal bringe ind i kampen i morgen. Og så er det selvfølgelig altid vigtigt, at vi er kloge og har øje på deres offensive profiler, som er dygtige især i omstillingsspillet, slutter Jacob Friis.

Vejle-profil roser holdkammerater: Disse spillere har tydelig x-faktor

Kampen mellem Vejle Boldklub og Viborg FF fløjtes i gang i Nørreskoven mandag aften klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P