3F Superligaen

Hermansen efter tredje nederlag i træk: Selvfølgelig sætter det sig

Brøndby er gået direkte fra en stime på 12 kampe i Superligaen uden nederlag til nu at have tabt tre kampe i træk, og den slags sætter sig, forklarer Brøndby-målmand Mads Hermansen.

Mads Hermansen Brøndby IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Syv gange har Mads Hermansen i de seneste tre kampe hentet bolden ud af målnettet bag sig.

Den 21-årige Brøndby-målmand har sammen med de forsvarende danmarksmestre tabt de seneste tre superligakampe, for søndag blev det til et 3-0-nederlag til oprykkerne fra Silkeborg.

– Selvfølgelig sætter det sig, men vi skal have fundet en løsning på det. Det nytter ikke noget bare at tage hovedet ned mellem benene og ikke gøre noget ved det, så vi skal på træningsbanen og vi skal have fundet nogle løsninger på vores udfordringer, siger Mads Hermansen til 6’eren.

– Jeg ved ikke om jeg er bekymret over selve situationen, men der er nogle ting i vores spil, som vi ikke lykkes med, og de ting vi gerne vil, lykkes vi ikke med, så vi skal have fundet en løsning på det, lyder det videre fra Hermansen.

Søndagens nederlag til Silkeborg betyder, at Brøndby ikke generobrer den tredjeplads, som AaB i fredags overtog med en sejr over Randers FC.

Umiddelbart ser det da også mere og mere ud til at dreje sig om tredjepladsen for Brøndby, der får svært ved at genvinde det danske mesterskab.

Silkeborg uddelte overlegen afklapsning til Brøndby

– Nu ligger vi nummer fire, så nu er vi selvfølgelig ikke i top-3, så vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at komme i top-tre og vinde flere kampe, så vores fokus er at vinde den næste kamp, lyder det fra Hermansen.

Brøndby kan allerede i næste runde generobre tredjepladsen, for allerede torsdag kommer AaB på besøg på Brøndby Stadion til en direkte duel om tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P