3F Superligaen

Helenius: Selvfølgelig har vi noget at spille for

Silkeborg satte søndag eftermiddag en tyk streg under, at de har fortjent pladsen i top-seks, da slog de forsvarende mestre fra Brøndby med 3-0. Selvom det bliver vanskeligt at få medaljer, så har oprykkerne stadig en masse at spille for.

Nicklas Helenius Silkeborg Brøndby
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fire nederlag i streg blev søndag vekslet til en sejr for Silkeborg, da Brøndby IF kom på besøg.

De tre point betyder, at Kent Nielsens tropper igen har fået kontakt til de øvrige hold i mesterskabsspillet, og topscorer Nicklas Helenius understreger da også, at oprykkerne har noget at spille for, selvom det næppe bliver til medaljer.

– Selvfølgelig har vi noget at spille for. Vi kan stadig blande os, det tror vi på, vi har vist over hele sæsonen, at vi kan spille nogle rigtig flotte kampe, for det er meget få halvlege, vi har været ude af.

– Vi skal da stadig gå efter fjerde-, femtepladsen, det kan vi stadig nå, i princippet også tredjepladsen, men der er selvfølgelig et stykke vej. AaB gør det rigtig godt lige nu, men vi har vist, at vi kan slå både AaB og Randers, siger Helenius til 6’eren.

Fyrværkeri ved Brøndby-spillernes hotel

I øjeblikket er Silkeborg stadig sidst i mesterskabsspillet, hvor de har syv point til AaB på den medaljegivende tredjeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P