3F Superligaen

FCM-forsvarer: Et ordentlig slag

FC Midtjylland tabte søndag aften superligatopkampen mod F.C. København med 1-0, og det var et hårdt slag for midtjydernes mesterskabsdrømme.

Daniel Høegh FC Midtjylland FCK
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland gik på vinterpause med et efterslæb på tre point op til F.C. København på Superligaens førerplads.

Det efterslæb er efter søndagens 1-0-nederlag i Parken blev øget til ni point, og dermed har F.C. København i den grad sat sig i førersædet til vinde det danske mesterskab.

Nederlaget i Parken søndag var gjorde da også ondt på FC Midtjyllands spillere.

– Det er et omklædningsrum, der har fået et ordentlig slag. Når man møder dem i et direkte opgør, så er det der man kan tage terræn, og i dag tabte vi terræn, så det var et stille omklædningsrum – et skuffet omklædningsrum efter en tung kamp, siger FC Midtjyllands Daniel Høegh til 3+.

– Jeg synes stadig, det er marginalerne der afgør kampen, og FCK har heldet og dygtigheden med sig lige i øjeblikket. Det er et godt hold, der har tur i den, vi kæmper lidt mere med det, lyder det videre fra Høegh.

FCK nærmer sig mesterskabet efter uskøn affære i Parkens sandkasse

Med nederlaget er der kun 24 point tilbage at kæmpe for, og dermed skal FC Midtjylland selv slå F.C. København i deres sidste indbyrdes opgør, mens ulvene skal håbe på hjælp fra andre hold i minimum to kampe.

Derudover skal de selv vinde de resterende kampe, men de har langt fra kastet håndklædet i ringen endnu.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi giver ikke op, så længe der er en teoretisk mulighed for at nå dem, så går vi benhårdt efter det. Lige nu er den tung, i morgen er vi allerede oppe igen, og så fortsætter jagten – vi giver ikke op.

– Vi er professionelle fodboldspillere, der går på job hver eneste dag for at yde vores allerbedste. Vi er uddannede i at tro på det, til chancen ikke er der mere, og chancen er der stadig, så vi tror 100 procent på det, vi giver ikke op før det teoretisk ikke er muligt, lyder det fra Høegh.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P