Premier League

United-anfører angribes fra uventet side: Hvorfor er han anfører?

Manchester United skuffede fælt, da Everton lørdag besejrede dem med 1-0, oveni er der dukket et klip op, hvor der stilles spørgsmålstegn ved klubbens anfører.

Harry Maguire ser mindre klog ud
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United skuffede fælt i den tidlige lørdags kamp, da Frank Lampard og bundholdet Everton besejrede dem med 1-0 på Goodison Park. Dermed har ‘Red Devils’ blot vundet én af de seneste fem kampe.

Harry Maguire havde sidste berøring på Evertons mål, og tidligere lørdag blev hans position som anfører angrebet fra uventet side.

Bayern Münchens Alphonso Davies streamede på Twitch og kunne slet ikke forstå, hvordan Harry Maguire er anføreren på Old Trafford.

– Kan I forestille jer? Kan I forestille jer det? Spurgte den canadiske landsholdsspiller, inden han forklarede yderligere.

– Du er Ronaldo… En af de bedste spillere i dette århundrede. Og hvad er navnet på din anfører? Harry Maguire er din anfører, og du siger ‘yes cap’ til ham.

– Jeg ved ikke, hvad han siger til ham, men altså i forhold til lederskab… Jeg disser ikke Maguire, men Ronaldo burde få anførerbindet, sluttede Alphonso Davies.

Manchester United flopper fælt: Top fire nærmer sig det umulige

Manchester United ligger på en øjeblikkelig syvendeplads med syv kampe tilbage og drømmen om top fire nærmer sig status af et fatamorgana.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P