Premier League

Mavepuster til Arsenal – Profil formentlig ude resten af sæsonen

Mikel Arteta kunne fredag fortælle, at Thomas Partey med høj sandsynlighed har spillet sin sidste kamp i sæsonen.

Thomas Partey Arsenal Premier League
Soccer Football - Premier League - Crystal Palace v Arsenal - Selhurst Park, London, Britain - April 4, 2022 Arsenal's Thomas Partey in action with Crystal Palace's Jean-Philippe Mateta Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Arsenal har for alvor bidt sig fast i toppen af Premier League efter de endnu engang fik skuffende start på sæsonen.

Sommeren bød på nye ansigter i London-klubben, hvor Thomas Partey især har skillet sig ud som en af kanonernes store profiler. Med rollen som ankeret på midtbanen har han kontrolleret Arsenal tilbage i top-4 kampen.

Guardiola hyldet af Klopp: Det passer ikke

Arsenal led dog et skuffende 3-0 nederlag til Crystal Palace i seneste opgør, og fredag kom manageren Mikel Arteta med en opfølgende dårlig nyhed, efter at Partey måtte forlade banen på grund af problemer med låret med et kvarter igen.

– Lige nu er det en smule tvetydigt, men han har pådraget sig en alvorlig skade, og vi skal blive ved med at vurdere det. Han kommer til at sidde ude i nogle uger, siger Mikel Arteta til The Guardian.

Partey har tidligere haft en skade i samme område omkring låret, og med det i mente kommer spanieren efterfølgende ind på udsigterne til ghaneserens muligheder for at spille resten af sæsonen.

– Det er et område, hvor han tidligere har været skadet, så det er ikke sikkert han kommer til at spille mere i denne sæson. Han er ikke fit, understreger Arteta.

Salah forklarer transferrygter: Meget folk ikke forstår

Arsenal spiller næste kamp lørdag eftermiddag. Her tager London-klubben imod Brighton, der skal forsøge at bryde en dårlig stime på syv kampe uden sejr.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P