Premier League

City-stjerne inden Liverpool: Kampen alle fodboldspillere vil spille

Phil Foden kalder søndagens kommende Premier League-opgør mellem Manchester City og Liverpool for den største kamp.

Phil Foden
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

På søndag danner Etihad Stadium i Manchester rammen om et sandt kæmpeopgør i Premier League, når Manchester City og Liverpool brager sammen i den allerøverste top af Premier League.

Inden kampen er der nemlig blot et enkelt point mellem de to giganter med et langt forspring ned til Chelsea på tredjepladsen.

Derfor kan kampen potentielt set blive altafgørende for udfaldet af det engelske mesterskab, hvor der blot resterer otte runder.

Det har Manchester Citys Phil Foden naturligvis også bemærket, fortæller han i et interview med Sky Sports:

– Det er to hold, som kæmper for Premier League. Meget tætte på point. Det er den største kamp og kampen, som alle fodboldspillere vil spille, siger han således til Sky Sports og fortsætter:

– Jeg tror, der vil være mange neutrale (fans, red.) der også kigger med. Det bliver en underholdende kamp.

Det første opgør mellem de to mandskaber i denne sæson endte 2-2 på Anfield tilbage i starten af oktober sidste år. Her udlignede netop Phil Foden til 1-1 midtvejs i anden halvleg.

De to hold tørner også sammen i FA Cup-semifinalen på Wembley efter de overståede kvartfinaler i Champions League. Her møder vinderen enten Chelsea eller Crystal Palace i finalen lørdag den 14. maj.

Guardiola rygtes som Brasiliens næste landstræner: Se hans svar

Kampen mellem Manchester City og Liverpool fløjtes i gang på Etihad Stadium søndag klokken 17:30 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P