Premier League

Salah forklarer transferrygter: Meget folk ikke forstår

Rygterne om Mohamed Salah's fremtid har været et særdeles varmt emne på det seneste. Nu fortæller han selv om situationen.

Mohamed Salah Liverpool Premier League kontrakt
Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Benfica v Liverpool - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - April 5, 2022 Liverpool's Mohamed Salah Action Images via Reuters/Matthew Childs

FC Barcelona, Real Madrid og PSG er tre af de storklubber, Mohamed Salah har været sat i forbindelse med.

Klopp ikke tvivl: Han er verdens bedste træner

Egypteren, der har kontraktudløb i sommeren 2023, er endnu ikke blevet enige med Liverpool om en kontraktforlængelse. Nu sætter Salah selv ord på fremtidsrygterne, når snakken falder på, om han føler sig selvsikker i at underskrive en ny kontrakt med Liverpool.

– Det jeg kan sige er, at der er mange ting, som folk ikke ved noget om. Jeg kan ikke sige ja, og jeg kan ikke sige nej, fortæller den hemmelighedsfulde Mohamed Salah til Sky og uddyber.

Lampard om fyringsspekulationer: Jeg kender reglerne

– Jeg kan ikke være selvisk og tale om min situation. Vi er i den mest vigtige periode med holdet. Fokusset ligger omkring holdet, fordi det er det vigtigste. Forhåbentlig bliver vi mere optimistiske og ser, hvad der kommer til at ske, understreger Liverpool-stjernen.

Salah’s fokus bliver næste gang rettet mod det potentielt afgørende topbrag i Premier League, når han og holdkammeraterne gæster Manchester City søndag den 10. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P