Premier League

Rift om dyr Premier League-profil: Arsenal og Manchester United vil begge have ham

Arsenal og Manchester United er angiveligt begge interesserede i at hente den 25-årige portugiser, men de skal være klar til at finde den helt store pengepung frem.

Wolverhamptons Ruben Neves er et varmt emne hos både Arsenal og Manchester United.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal og Manchester United har begge set sig lune på portugiske Ruben Neves i Wolverhampton. Det skriver engelske Evening Standard.

Prisskiltet på den defensive midtbanespiller lyder angiveligt på omkring 100 millioner pund, svarende til svimlende 981 millioner kroner.

Især Arsenals interesse i den portugisiske landsholdsspiller skulle have været over længere tid, mens Manchester United først nylig er blevet meldt ind i kampen. Det er dog fortsat uvist, om klubberne er klar til at smide et beløb i den størrelsesorden for 25-årige Ruben Neves.

Wolverhamptons manager, Bruno Lage, kommenterede torsdag på rygterne på et pressemøde forud for kampen mellem Wolverhampton og Newcastle fredag.

– Jeg ved ikke, om det er United eller andre klubber. Det jeg ved er, at vi har en speciel spiller hos os. Hvad han har gang i denne sæson, er virkelig godt, lød det om Ruben Neves fra Wolverhampton-manageren inden han fortsatte:

– Men hvem ved. Når du har en topspiller som ham (Ruben Neves, red.), på den specifikke position, som både kan forsvare og angribe, er topprofessionel og et godt menneske, så er det klart, at der står store klubber med 100 millioner pund klar til at købe den slags spillere.

Rooney: Selvfølgelig er jeg misundelig på Ronaldo

Ruben Neves skiftede fra Porto til Wolverhampton tilbage i sommeren 2017. Her har han siden udviklet sig til at blive en bærende profil på holdet, og hans kontrakt har udløb til sommeren 2024.

Ruben Neves står noteret for 28 kampe for Wolverhampton denne sæson, hvor det er blevet til fire mål og to assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P