Premier League

Liverpool-spiller vil blive

Engelske Joe Gomez vil kæmpe for pladsen i Liverpool.

Joe Gomez Liverpool Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Flere klubber skulle være interesseret i Joe Gomez fra Liverpool, der i denne sæson blot har fået otte kampe fra start hos titelkandidaterne fra Liverpool.

Derfor har forsvarspilleren været kædet sammen med andre klubber for at få mere spilletid. Men nu skulle 24-årige englænder i stedet være fast besluttet på at blive i Liverpool og kæmpe sig til mere spilletid.

Det skriver Goal om forsvarspillerens fremtid.

Yderligere bekræftes det, at det ikke er usandsynligt dog ikke umuligt med et sommerskifte for Jos Gomez. Både Newcastle og Aston Ville har været kædet sammen med Joe Gomez, der i skrivende stund er 22 millioner pund værd.

Journalist: Handlen er på plads – Liverpool henter stortalent

Senest startede han i weekendens Premier League-opgør mod Watford, hvor han kvitterede med et lækker oplæg til Diogo Jotas 1-0 scoring.

Joe Gomez har kontrakt i Liverpool frem til sommeren 2024. Men hvis det skal blive til fast spilletid for den engelske forsvarer, skal han måske se sig om efter en ny adresse i fremtiden.

Joe Gomez er 24 år gammel og må regnes som værende i sin bedste fodboldalder, men er dog alligevel fast besluttet på at blive i Liverpool.

Joe Gomez er formodentlig stadig en del af Jürgen Klopps fremtidsplaner, da Liverpool stadig er repræsenteret i samtlige turneringer i denne sæson. Så der er brug for tyngde og bredde i truppen, når kampprogrammet er så tæt.

Joe Gomez og Liverpool møder søndag kl 17.30 Manchester City i Premier League, som kan være med til at definere resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P