3F Superligaen

Medie: Derfor afviser stjerne AGF

AGF har angiveligt tilbudt deres stjernespiller en flot løn for at forlænge. Men lønnen er tilsyneladende ikke grunden til stoppet i klubben.

Thorsteinsson er ikke tilfreds med det sportslige i AGF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge B.T.s podcast, ‘Transfervinduet’, er det ikke AGF’s tilbudte løn, der får klubbens islandske stjernespiller Jon Dagur Thorsteinsson til at afvise en kontraktforlængelse i det aarhusianske. Derimod skulle det være den sportslige fremtid.

AGF skulle ifølge mediet have tilbudt islændingen en løn i omegnen af 2,2-2,7 millioner kroner ved en forlængelse af kontrakten, hvilket skulle ligge i samme leje som den netop ankomne Jack Wilsheres løn.

AGF-profil er færdig: Det her er slut

Men angiveligt er det ikke størrelsen af lønnen, der skiller parterne. Selvom forholdet mellem Thorsteinsson og AGF-cheftræner, David Nielsen, skulle være fint, er det på det sportslige plan, islændingen ikke mener, udviklingen går i den rigtige retning.

Det er blandt andet de mange udskiftninger på assistenttrænerfronten, der får Thorsteinsson til at søge nye græsgange, som dog forlyder ikke bliver i Superligaen.

Efter Jon Dagur Thorsteinssons udmelding om, at han ikke kommer til at forlænge sin kontrakt med AGF, har han ikke fået spilletid for Superligaens øjeblikkelige nummer otte.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P