Dansk Fodbold

Grotesk: Seks spillere smidt på gaden

Der er alt andet en styr på sagerne i Jammerbugt FC for tiden, og nu står seks spillere uden tag over hovedet.

Jammerbugt FC må se seks spillere blive sendt på gaden.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jammerbugt FC døjer lige nu med økonomien i klubben, hvor flere af spillerne ikke har fået udbetalt løn for marts.

Derudover har klubben blandt andet også en gæld til Jetsmark Idrætscenter, hvor flere af spillerne bor.

Klubejer Klaus-Dieter Müller har dog ikke betalt klubbens gæld til idrætscenteret, hvor der var sat en deadline for betalingen torsdag klokken 10.00.

Ifølge tidligere udmeldinger betyder det, at seks spillere, der boede på Jetsmark Idrætscenter, torsdag klokken 16.00 blev smidt ud af værelserne. Det oplyser Spillerforeningen på sin hjemmeside.

– Det er helt grotesk, det vi lige nu oplever i Jammerbugt FC, og det er helt uden fortilfælde. Der er altså seks spillere, der står uden et sted at sove i nat. De bliver bogstaveligt talt sendt på gaden, fordi Klaus-Dieter Müller ikke har betalt sin gæld. Og nogle af dem har heller ikke fået løn for marts. Det er under al kritik, og vi forventer, at han tager hånd om spillerne og finder en passende bolig til dem, siger Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen.

Udover den manglende betaling til Jetsmark Idrætscenter, løber der som nævnt også en gruppe spillere rundt, der ikke har fået udbetalt løn.

På baggrund af den manglende løn, udsendte Spillerforeningen et påkrav til klubben onsdag. Her kræves det, at Jammerbugt FC udbetaler løn indenfor tre dage.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Sker udbetalingen af løn ikke inden lørdag, kan spillerne nu rives deres kontrakter itu, samtidig med at de har krav på den resterende løn for kontraktperioden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P