Europæisk Fodbold

Medie: Tidligere FCM’er på blokken hos Serie A-klub

Paul Onuachu har gjort kometkarriere i belgiske KRC Gent, og det vækker stor interesse hos særligt én italiensk storklub, der ønsker, at tilknytte den målfarlige nigerianer.

Paul Onuachu i nærkontakt med Tomas Soucek fra West Ham.
Foto: Ritzau/Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

27-årige Paul Onuachu kan meget vel være på vej videre i karriere, efter massive rygter om et forestående skifte til italienske Lazio.

Det skriver Gazzeta dello Sport i dag, der kalder det en potentiel trecifret millionhandel, hvis den lange angriber skal skifte til Italien.

Se den skyhøje vurdering: Unik Maradona-trøje fra 1986 sat til salg

Det italienske medie skriver således, at der er tale om et beløb i omegnen af 111 millioner kroner, hvis Lazio skal vriste spydspidsen fri af den belgiske traditionsklub.

Derudover skriver mediet, at Lazio er nødsaget til at få kapital til klubben gennem spillersalg, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at kunne indfri den markante transfersum.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Paul Onuachus kometkarriere – næste stop Italien?

Der var ellers mange fodboldeksperter og fans, der trak på smilebåndet, da de så Paul Onuachu i aktion for første gang i Superligaen tilbage i 2013. Høj, klodset og ufarlig var nogle af de negative superlativer, han blev udsat for. Men allerede to sæsoner efter, var nigerianeren på alles læber.

INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

Onuachu var nemlig med til at hive det første mesterskab hjem til FC Midtjylland, da Glen Riddersholm var træner i 2015 og siden har karrieren taget fart for den tårnhøje bomber.

Herefter er turen så gået til Belgien, hvor han har tørnet ud for KRC Genk, hvor Riddersholm er fungerende assistenttræner.

Riddersholm om Onuachu-genforening i Genk: Jeg har aldrig tvivlet på ham

Siden 2019 har angriberen bombet målene ind for Genk. I sidste sæson blev det til hele 33 af slagsen, hvilket indbragte ham topscorertitlen og prisen som årets spiller i Belgien. I denne sæson er den lange nigerianer oppe på 19 sæsontræffere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P