Bundesligaen

Ærlig Klopp: Derfor henter vi ikke Haaland

Liverpool-manageren Jürgen Klopp er hudløst ærlig om, hvorfor klubben ikke melder sig ind i kampen om Erling Haaland.

Jurgen Klopp Liverpool politk.
Foto: Action Images via Reuters/Matthew Childs

Erling Haaland er efterhånden blevet rygtet til samtlige top-klubber rundt om i Europa.

Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City og Liverpool har alle været en del af rygtebørsen, men med nordmanden følger der et nærmest bundløst prisskilt, og derfor trækker Liverpool sig nu definitivt fra stridighederne.

Ødegaard afslører: Har snakket om Real Madrid med Haaland

Jürgen Klopp fortæller nemlig, at det er en kamp, Liverpool ikke har råd til at deltage i.

– Vi kommer ikke til at gå den vej. De summer, der er involveret, er jo vanvittige. Vi skal ikke have noget med det at gøre – Ingen chance, siger den karismatiske træner til Bild.

Selvom Liverpool er blandt de største klubber i verden, er de overmatchet finansielt af konkurrenterne de seneste 10 år. Sammenlignet med Manchester United og Manchester City har Liverpool brugt 1/3 af Manchester-klubbernes budget på spillerkøb det seneste årti – Og det er den tyske træner efterhånden vant til.

– Vi ved stadig ikke, hvad han (Haaland, Red.) selv vil, men vi ved, at vi ikke kan hamle op, hvis en klub som Manchester City kommer. Det skete dengang med Robert Lewandowski til Bayern München og Pierre Emerick Aubameyang til Arsenal. For at være ærlig, så vil jeg ikke indblandes – Det er ikke sjovt, fastslår Jürgen Klopp.

Medie: Eftertragtede Haaland kræver astronomisk løn

Med et mindre budget har Klopp og co. lavet et par gunstige handler. Senest da man i vinter hentede Luis Diaz fra FC Porto for omkring 300 millioner kroner. Colombianeren har allerede imponeret mægtigt for Liverpool, og kan tilføjes som endnu et succes-indkøb, Klopp har foretaget sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P