3F Superligaen

Bo Henriksen: Ville være dummere end bølgepap

Bo Henriksen mener, at han ville være dummere end bølgepap, hvis han tager Edward Chilufya og Gustav Isaksen ud af holdet til kampen mod F.C. København.

Bo Henriksen mener, at han ville være dummere end bølgepap, hvis han tog Gustav Isaksen og Edward Chilufya ud af holdet til kampen mod FCK i Superligaen.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland måtte for alvor trække i arbejdstøjet mod Silkeborg IF mandag aften, da de i pausen var nede med 0-1 på hjemmebane.

For at løse det haltende presspil og bringe noget fart på banen, skiftede FCM’s cheftræner, Bo Henriksen, to spillere i pausen.

Her måtte brasilianerne Junior Brumado og Marrony se sig henviste til bænken, mens Gustav Isaksen og nyindkøbte Edward Chilufya kom på banen.

Allerede to minutter inde i anden halvleg gav det pote, da Edward Chilufya fandt Gustav Isaksen ved bagerste stolpe med et hårdt og præcist indlæg (Læs: misset skud på mål.). Herfra kunne Gustav Isaksen heade bolden i mål til 1-1, og siden så FCM sig ikke tilbage.

Kampen endte med en 3-2-sejr til hjemmeholdet, og både Gustav Isaksen og Edward Chilufya kunne notere sig for et mål og en assist hver efter slutfløjt.

Da Bo Henriksen var i studiet efter kampen, blev han derfor også spurgt ind til, om man kunne forvente at se de to indskiftere optræde i startopstillingen søndag, når FC Midtjylland gæster Parken og F.C. København.

Til trods for, at den karismatiske FCM-træner ikke havde lyst til at løfte sløret for startopstillingen mod FCK, kunne han ikke afholde sig fra at svare på spørgsmålet.

– Hvis jeg tager dem ud, så er jeg nok dummere end bølgepap.

– Det er klart, de to der kom ind, viste jo noget. De viste en helt anden power, lød det fra Bo Henriksen om Edward Chilufya og Gustav Isaksen til TV3 Sport.

Ekspert: Jeg får ondt i maven på Pione Sistos vegne

FC Midtjylland er med mandagens sejr over Silkeborg IF atter seks point efter F.C. København på førstepladsen. Dermed kræver det også point for de midtjyske ulve søndag mod FCK, hvis de fortsat vil gøre sig gældende i mesterskabskampen.

Bo Henriksen erkender da også, at det bliver svært at vinde det danske mesterskab, hvis man taber mod FCK – Han føler sig dog samtidig overbevist om, at det ikke bliver tilfældet:

– Lur mig, om ikke vi går over og vinder derovre. Og det er det, som det i sidste ende drejer sig om for os. Vi skal vinde den fodboldkamp.

FCM-helt: Vi bliver ved med at jagte FCK!

FC Midtjylland og F.C. København tørner sammen i Parken søndag den 10. april klokken 18.00.

Du kan se et interview med Edward Chilufya øverst i artiklen, hvor han blandt andet beskriver sin egen spillestil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P