LaLiga

Xavi om Ansu Fati-comeback: Det afhænger af ham

FC Barcelonas cheftræner, Xavi, afslører, at Ansu Fati nærmer sig et comeback fra sin skade, men at det hele afhænger af det store talent, hvornår han kommer i spil til kamp.

Ansu Fati FC Barcelona LaLiga
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

19-årige Ansu Fati har været ramt af sort uheld de sidste to sæsoner, hvor skader har stået i vejen for spilletid i FC Barcelona.

Den spanske kantspiller har ikke været i aktion for den catalanske klub siden den 20. januar, hvor han måtte udgå med en skade imod Athletic Bilbao.

På et pressemøde lørdag kunne Xavi komme med optimistisk nyt om Ansu Fati, da FC Barcelonas cheftræner afslørede, at den unge stjerne ikke er langt fra et comeback. Xavi slog dog samtidig fast, at Ansu Fatis tilbagevenden ikke afhænger klubben.

– Det kommer til at afhænge af ham, hvordan han har det, at bygge på i træning og i gruppe… Han startede med at træne i denne uge, og han har trænet tre til fire gange med holdet. Dog på en forsigtig måde, så vi var forsigtige omkring ham. Hans følelser kommer til at afgøre timingen for comebacket, siger Xavi ifølge Marca.

Xavi melder klart ud til klubben: Disse to må ikke forlade Barca

FC Barcelona spiller deres næste kamp i aften klokken 21:00, når catalanerne hjemme på Camp Nou møder Sevilla i et sandt topopgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P