3F Superligaen

Overrasket Thomasberg: Vi har ramt et højere niveau

Randers FC har med Thomas Thomasberg i spidsen etableret sig, som et stærk superligamandskab, der samtidigt har formået at kæmpe med i Europa. Noget, Randers-bossen glæder sig over.

Thomas Thomasberg er stolt over, hvor godt spillende Randers FC har været i denne sæson
Foto: Alexander Walther Petersen

Randers FC er efterhånden blevet fast inventar i Superligaens top seks, mens de for første gang nogensinde i år spillede i Europa – i den nye europæiske UEFA Conference League.

Fundamentet til at gøre sig gældende i både dansk og europæisk fodbold er, ifølge Thomas Thomasberg, skabt på en base af hårdt arbejde, mens han særligt fremhæver topniveauet som en overraskende størrelse.

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Det siger han i et længere interview med Randers Amtsavis.

– Vi har fået et fodboldhold med et noget højere topniveau, men som også er noget mere skrøbeligt end det hold, vi havde for bare et par år siden. (…) Men de ville dø med støvlerne på, og man havde en fornemmelse af, at hvis tingene ikke lykkedes i en kamp, så var det en lille smule mere et spørgsmål om evner, forklarer Thomasberg.


Randers FC har ifølge den nordjyske cheftræner fået skabt et mandskab, der har leveret på en væsentligere højere hylde, end han ellers havde turde håbe på.

Det siger holdkammeraterne om Randers FC’s anfører: En kanon ambassadør for klubben

– Der har vi hentet nogle andre typer ind, som gør, at vi er kommet op på et niveau, som jeg ikke havde troet for to år siden. Men det giver også større udsving i præstationerne, hvilket Leicester-kampene er et godt eksempel på, slutter en opløftet Thomas Thomasberg.

Randers FC gæster Brøndby IF på udebane i dag kl. 16:00 i mesterskabsspillets første kamp søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P