3F Superligaen

Niels Frederiksen om Brøndby-komet: Ham kommer vi til at se mere til

Mathias Kvistgaarden er i færd med at slå sit navn fast i Brøndby og Superligaen, og Niels Frederiksen mener da også, at vi ikke har set det sidste til ham.

Niels Frederiksen roser Mathias Kvistgaarden, og afslører, at vi kommer til at se ham mere for Brøndby i Superligaen i denne sæson.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndbys stime på ni sejre i streg blev brudt for tre spillerunder siden, da Brøndby hjemme spillede uafgjort mod AGF.

Efterfølgende blev det til et 3-0-nederlag ude mod AaB, og Brøndbys seneste sejr var dermed tilbage i begyndelsen af marts, da man på mere eller mindre mirakuløs vis vandt med 0-1 ude mod Silkeborg IF.

Her var det 19-årige Mathias Kvistgaarden, der, efter at være blevet skiftet ind midt i anden halvleg, kunne sikre Brøndby de tre point med kampens eneste mål seks minutter før tid.

Dermed er den unge angriber den seneste matchvinder i Brøndby, og Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, er da også fuld af både beskrivende og positive ord overfor den agile angriber:

– Han er en angriber, der kender vejen til målet. Han er meget fremadrettet i sit spil, og går direkte på mål, når han kan. Han er meget god til at komme ind i feltet, og ikke bange for at slå sig, lyder det fra Niels Frederiksen til campo.dk inden han fortsætter:

– Han har egentlig en stærk fysik også, og et stærkt hovedspil, selvom han ikke er så høj, for han springer rigtig højt. Han er meget atletisk, og så er han en god afslutter. Han har mange af de der 9’er-kvaliteter, som jeg synes, man skal have.

Brøndby-komet i gang med sit gennembrud: Kommer lidt bag på mig

Mathias Kvistgaarden er lige nu i færd med sit gennembrud, og i Superligaen står han inden søndagens kamp mod Randers FC noteret for seks kampe og et enkelt mål for Brøndby i Superligaens indeværende sæson.

Det bliver dog formentlig ikke ved de seks kampe for Mathias Kvistgaarden i Superligaen denne sæson, da Niels Frederiksen er overbevist om, at man kan forvente at se mere til den knapt så høje, men hovedstødsstærke, angriber i resten af sæsonen.

– Det gør vi helt sikkert. Hvor meget, det må tiden vise. Det afhænger også lidt af ham selv, og så i mindre grad af hans holdkammerater, for der er jo konkurrence om positionerne. Men altså, Kvistgaarden skal jo hele tiden arbejde på at blive dygtigere og gøre det, han er god til. Men jeg er helt sikker på, at vi kommer til at se mere til ham, lyder det fra Niels Frederiksen.

Mesterskabsspillet: Brøndby mangler forsvarsprofil til kampen mod Randers FC

Brøndby tager søndag klokken 16.00 imod Randers FC på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P