3F Superligaen

‘Er du cool med ikke at kunne bruge Thorsteinsson?’: Se David Nielsens svar

David Nielsen tilslutter sig beslutningen om ikke at benytte sig af Jón Thorsteinsson, efter den islandske kantspiller har afvist et tilbud fra AGF.

David Nielsen om Jón Thorsteinsson i AGF.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

“Er du cool med ikke at kunne bruge ham?” – således lød spørgsmålet til AGF-træner David Nielsen efter 0-0-kampen hjemme mod Vejle Boldklub søndag.

Den østjyske klassiker endte i nulløsning på legendarisk dag

Spørgsmålet omhandler den islandske AGF-spiller Jón Thorsteinsson, der med stor sandsynlighed ikke kommer til at få flere kampe i AGF-trøjen denne sæson. Senest var han ikke med mod Vejle Boldklub, da AGF søndag tog imod den nedrykningstruede klub.

Årsagen er, at han har kontraktudløb med AGF til sommer. AGF har siden givet ham et tilbud, som Jón Thorsteinsson har valgt at afvise, og der er derfor blevet truffet en beslutning om, at han ikke skal stå i vejen for de øvrige AGF-spillere- og talenter.

TV3 Sport valgte efter søndagens kamp derfor at forholde AGF-træner David Nielsen den konkrete problemstilling.

– Der bliver truffet beslutninger i klubben, som er for klubbens bedste, og så bakker vi alle sammen op om det, inklusiv mig, lyder det fra David Nielsen inden han fortsætter:

– Sådan er præmissen jo. Jeg er sikker på, at I har snakket med Stig (Inge Bjørnebye, red) om det. For mit vedkommende, så handler det om, at han har haft muligheden for at spille den her kamp, i og med han har fået et tilbud fra klubben, som han har valgt at sige nej til.

David Nielsen tilslutter sig dermed klubbens holdning om, at Thorsteinsson ikke skal afholde AGF-talenter fra spilletid resten af sæsonen. Det gav blandt andet muligheden for debut til en purung AGF’er i søndagens kamp mod Vejle Boldklub.

– Så får vi at se en Adam Daghim i dag, som er en 16 år gammel spiller, der er kommet ind og har taget os alle sammen med storm. Han kom ind og leverede et vigtigt indhop for os, på et tidspunkt i kampen, hvor jeg synes, vi var begyndt at hænge lidt rigeligt i tøjlerne.

AGF indtager nu ottendepladsen i Superligaen, hvor man har tre point op til den vigtige syvendeplads, der giver mulighed for at spille europæisk fodbold i næste sæson.

Du kan se klippet af interviewet med David Nielsen i toppen af artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P