3F Superligaen

Brøndby indleder dårlig stime: Snubler hjemme mod Randers

Brøndby åbnede mesterskabsspillet med et nederlag hjemme mod Randers FC.

Brøndby tabte hjemme med 0-1 til Randers FC i Superligaens mesterskabsspil.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby IF tabte hjemme med 0-1 til Randers FC søndag, da de to mandskaber skød mesterskabsspillet i gang.

Her var det Randers FC, der kom klart bedst fra start. Efter 21 minutter resulterede det i kampens eneste mål, da Randers-anfører Vito Hammershøy-Mistrati kom først på bolden efter et kløgtigt forfinteløb, der satte Brøndbys Sigurd Rosted på hælene. Han kunne efterfølgende banke bolden helt op i nettaget ved nærmeste stolpe, efter Stephen Odey med et fladt indlæg fandt Randers-anføreren tæt under Brøndby-målet. 0-1 til Randers FC.

Randers-målet fik vækket Brøndby-spillerne, og resten af første halvleg bød på et hjemmehold, der i stigende grad fik presset Randers FC i bund. Et mål blev det dog aldrig til, og de to mandskaber gik derfor til pause ved stillingen 0-1.

Brøndby jagtede sejren i anden halvleg, men uden for alvor at sætte sig på tungt på kampen. Først mod kampens slutning fik Brøndby presset Randers FC i bund, men den sidste skarphed manglede.

Dermed endte kampen med en 0-1-sejr til Randers FC. Det var samtidig første gang, at Randers FC har vundet ude over Brøndby siden 2014.

Niels Frederiksen om Brøndby-komet: Ham kommer vi til at se mere til

Brøndby kunne inden kampen mod AGF den 13. marts prale af en stime på ni sejre i streg, inden man hjemme spillede uafgjort mod AGF. Siden har man tabt ude mod AaB og nu hjemme mod Randers FC, og Brøndby har dermed kun fået et enkelt point i de seneste tre kampe.

Samtidig har Brøndby nu givet AaB muligheden for at snuppe tredjepladsen i Superligaen, hvis den nordjyske klub henter en sejr hjemme mod FCK senere søndag.

Omvendt kan Randers FC med de tre point tillade sig at snakke om medaljejagt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P