LaLiga

Real Madrid sejrede efter kontroversielt straffespark

Karim Benzema blev nok engang den store helt for Real Madrid, da de på udebane besejrede Celta Vigo efter kontroversielt straffespark.

Karim Benzema
Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid havde lørdag aften i den grad brug for oprejsning, efter de i den seneste kamp før landsholdspausen måtte se sig ydmyge på eget græs til ærkerivalerne fra FC Barcelona.

Her blev det nemlig til et nederlag på 0-4, men lørdag fik man så en sejr. I kampen mod Celta Vigo på udebane blev det således til en 1-2 sejr for den spanske kongeklub, der undervejs fik tilkendt ikke færre end tre straffespark.

Dem tog LaLiga-topscorer, Karim Benzema, sig af, hvilket resulterede i to kasser og et enkelt brændt straffespark.

Særligt det tredje og sidste straffespark var et kontroversielt et af slagsen, da det unægteligt lignede, at Ferland Mendy filmede sig til det.

Trods VAR-tjek lod dommer Pablo González Fuertes dog sin kendelse stå og dermed sparkede Karim Benzema sit sæsonmål nummer 24 ind og sikrede altså Real Madrid en 1-2 sejr og alle tre point.

Det betyder, at man i den allerøverste top af tabellen har 69 point med hele 12 af slagsen ned til Sevilla på andenpladsen, som dog har en kamp i hånden.

Officielt: Real Madrid henter talent i Shakhtar

Real Madrid skal allerede i aktion igen på onsdag, hvor man tørner sammen med Chelsea på Stamford Bridge i den første af to kvartfinaleopgør i Champions League.

Dette opgør kan du følge direkte på TV3+ og Viaplay klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P