3F Superligaen

Anderson straffes efter Viborg-batalje

AGF's Mikael Anderson bliver tildelt en karantænedag yderligere på grund af sin opførsel efter opgøret imod Viborg FF.

AGF Mikael Anderson
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

AGF fik efter kampen mod Viborg FF en bøde tildelt, grundet deres profil Mikael Anderson valgte at sparke til en mikrofon efter dommerens slutfløjt.

Nu straffes AGF-spilleren så yderligere. Fodboldens Disciplinærinstans valgte nemlig efter Andersons batalje at åbne sag imod den 23-årige midtbanespiller.

AGF-profil var rasende: Så meget koster det klubben

Den sag har nu fået sin afgørelse, hvor Mikael Anderson er blevet tildelt en tillægstraf på 19 karantæne point, hvilket betyder, AGF-spilleren får en karantænedag yderligere.

Det betyder dermed, at AGF må undvære Mikael Anderson til kampene imod Vejle Boldklub og FC Nordsjælland.

Fodboldens Disciplinærinstans kendelse er bygget på kampens dommer redegørelse:

Dommerens redegørelse:

– At der efter slutfløjt af kampen var en batalje mellem en AGF-spiller og en Viborg FF-spiller, som dommeren forsøgte at stoppe.

– At dommeren ud af øjenkrogen observerede, at AGF-spilleren kom løbende med aggressiv attitude, som dommeren skønnede var målrettet en Viborg FF-spiller.

– At dommeren derfor rakte en arm ud for at stoppe AGF-spilleren i hans løb, men at han fortsatte i ind i den udstrakte arm.

David Nielsens fremtid i AGF: Ekspert giver svaret

– At dommeren tildelte AGF-spilleren en advarsel for denne adfærd og ageren.

– At der efter tildeling af advarslen til AGF-spilleren kom andre AGF-spillere og officials til og tog ham væk, hvorefter dommeren fokuserede på at sige tak til kampen til øvrige spillere og trænere.

– At dommeren efter kampen blev gjort opmærksom på AGF-spillerens efterfølgende ageren, samt at han havde sparket til en mikrofon på vej ud fra banen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P