3F Superligaen

AGF-profil var rasende: Så meget koster det klubben

AGF betaler 20.000 kroner, da Mikael Anderson sparkede til en mikrofon i et raserianfald på vej væk fra banen efter opgøret mod Viborg FF søndag.

AGF's Mikael Anderson gik amok efter Superliga-kampen mod Viborg FF.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der var smæk på underholdningen i de døende minutter af kampen mellem AGF og Viborg FF i søndags – og underholdningen fortsatte også efter kampen.

Først var det Sebastian Hausner, der modtog sit andet gule kort og dermed så rødt. Samtidig førte situationen til et straffespark, som sidenhen blev mistbrugt af Viborg FF’s Younes Bakiz, hvorefter man kunne se AGF’s Nicolai Poulsen råbe og skrige ad den slagne straffesparksskytte, inden der kort tid efter blev fløjtet af.

Efter slutfløjt kunne man se kampens målscorer for AGF, Mikael Anderson, der, af endnu ukendte årsager, hoppede rundt nær nogle af Viborg-spillerne og sidenhen fik et gult kort efter at have ramt dommeren.

Noget gik i hvert fald AGF-profilen på, og efter flere forsøg på at få ham kølet ned fra både holdkammerater og cheftræner David Nielsen, fandt han vej ud mod omklædningsrummene. På vejen ud nåede han dog lige at sparke hårdt til en mikrofon nær sidelinjen.

Mikrofonen kunne ikke klare Mikael Andersons højre vrist, og nu skriver bold.dk, efter at have været i kontakt med produktionsselskabet NEP, at det kommer til at koste 20.000 kroner for AGF.

– AGF har været meget fair i denne sag og henvendte sig lynhurtigt til os efter episoden og sagde, at vi bare skulle sende en regning på det ødelagte udstyr. Så det har vi gjort nu, siger chefen for NEP, Michael Borup, til bold.dk.

AGF-anfører efter sviner: Havde han ikke behøvet når han løber rundt i FCK

Kampen mellem AGF og Viborg FF endte 1-1, og især situationen omkring Nicolai Poulsens opførsel i forbindelse med det brændte straffespark har sidenhen trukket overskrifter.

Du kan se klippet af Mikael Anderson og resten af højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P