Europæisk Fodbold

Ronaldinho med opsang til PSG-fans: Hvis du buher af Messi, hvem vil du så tiljuble?

Ronaldinho kommer sin gamle ven Lionel Messi til undsætning med en opsang til PSG's fans, der fornyligt buhede af argentineren under en kamp.

FC Barcelona Thierry Henry Ronaldinho Lionel Messi
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

Ronaldinho bliver af mange fodboldfans set som en af spillets bedste nogensinde.

Det samme gør Lionel Messi, men for et par uger siden var den tidligere FC Barcelona-spiller dog knap så populær, da han optrådte hjemme på Parc des Prince i Paris Saint-Germain-trøjen.

Her valgte den franske klubs fans at buhe af Messi, hver gang han havde bolden, i protest over, at PSG på daværende tidspunkt netop var blevet slået ud af Champions League.

Den behandling fandt Thierry Henry sig ikke i, hvilket han påtalte, da han var ekspert på fransk TV i forbindelse med PSG’s seneste kamp imod Monaco.

Thierry Henry støtter Messi og sender sviner til PSG’s fans: Hvordan kan I buhe af historiens bedste?

Nu er endnu en af Messis tidligere holdkammerater også kommet med lidt af en opsang til de franske fans.

Ronaldinho fortæller nemlig til AS, at han ingen forståelse har overfor, hvordan der findes nogle fodboldelskere, der kan buhe af Messi.

– Nej, jeg forstår det ikke. Hvis du buher af Messi, så er der ikke noget tilbage! Hvis du buher af verdens bedste, hvem vil du så tiljuble? Jeg forstår det ikke, siger Ronaldinho til det spanske medie.

Ronaldinho og Lionel Messi nåede at spille sammen i årene 2004 til 2008 i FC Barcelona, inden brasilianerne skiftede til AC Milan.

Messi og Argentina kommer stærkt til VM: Bedste stime i 30 år!

I sin tid i Barca nåede Ronaldinho at spille 207 kampe, hvori han scorede 94 mål og lavede 71 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P