3F Superligaen

Officielt: FCM sender midtbanespiller på leje

FC Midtjylland har valgt at udleje 20-årig midtbanespiller til den bedste række i norsk fodbold.

Oliver Sørensen
Foto: Daniel Stentz/fcm.dk

FC Midtjylland har denne torsdag offentliggjort, at man sender 20-årige Oliver Sørensen på leje i den norske Eliteserien.

Her har HamKam – med danske Jakob Michelsen i spidsen som cheftræner – nemlig hentet midtbanespilleren til på en lejeaftale for resten af året.

Det er et skifte, der skal udvikle midtbanespilleren yderligere. Det fortæller FCM-sportschef, Svend Graversen, til klubbens hjemmeside.

– Oliver er på et stadie i sin udvikling, hvor han har brug for kontinuerlig spilletid på seniorniveau. Det får han mulighed for i HamKam, hvor han skal ind og vise sig frem i Eliteserien. Vi tror på, at han kan tage det næste skridt og få ham tilbage i en stærkere udgave, siger Graversen og fortsætter:

– Vi har fortsat en stor tro på, at Oliver kan få sit endelig gennembrud i FCM. Lige nu er konkurrencen på midtbanen i vores trup stor, så en udlejning til et hold i den bedste norske række er en rigtig god løsning. Vi glæder os til at følge med i hans udvikling.

I HamKam bliver Oliver Sørensen blandt andet holdkammerater med de tidligere superligaangribere Pål Alexander Kirkevold og Yuriy Yakovenko.

Campo.dk Ligaen: Råd til 6. runde af Super Manager Forår 2022

FC Midtjylland skal næste gang i aktion på mandag, når man hjemme på MCH Arena tager imod Silkeborg IF klokken 19.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P