Europæisk Fodbold

Ammitzbøll om Aalesunds-transfer: En affyringsrampe til udlandet

Den nu forhenværende AGF-spydspids, Alexander Ammitzbøll, glæder sig over sit skifte til norsk fodbold, hvor han tidligere har gjort sig gældende på et lejeophold.

Alexander Ammitzbøll er ny mand i Aalesunds FK
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den 23-årige angriber, Alexander Ammitzbøll, ser frem til at trække i arbejdshandskerne for Aalesunds FK, og bruge det som et springbræt til en større klub i fremtiden.

– Jeg kommer for at hjælpe klubben med at etablere sig i Eliteserien. Jeg kommer for at udvikle mig, mens jeg håber på, at jeg med tiden bliver så god, at jeg kan blive solgt til en større liga, lyder det fra den nyslåede Aalesunds FK-angriber til den nye klubs hjemmeside.

Spøjs episode: Begår EfB-spiller årets dårligste indkast?

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den tidligere FC Skanderborg-spiller har været i AGF siden 2016, hvor det er blevet til et hav af kampe, særligt for reserveholdet og U19-holdet, mens superligagemmenbruddet aldrig blev en de facto realitet.

Nu håber han at revitalisere sig selv i den bedste norske række med et skifte til Aalesunds, som han tidligere har mødt to gange, da han var udlejet til FK Haugesund tilbage i 2020.

– Jeg kender godt til norsk fodbold. Jeg har spillet i Haugesund, og der mødte vi Aalesund to gange. Jeg nød at spille i Norge, så da Aalesund tilkendegav deres interesse, synes jeg, at det var et let valg, forklarer han afsluttende.

BIF-profil inden VM-lodtrækning: Kunne være fedt at trække Danmark

Den norske klub meddeler desuden på egen hjemmeside, at andre danske og svenske klubber udviste interesse i den 23-årige spidsangriber.

Nu bliver han så kollega med Alexander Juel Andersen, der ligeledes er skiftet til klubben. Dog kun på en lejekontrakt gældende for resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P