3F Superligaen

Medie: OB henter ny assistenttræner hos konkurrent

OB fyrede i februar både assistenttræner Peter Feher og sportschef Michael Hemmingsen, men nu har fynboerne fået styr på trænerkabalen med ansættelsen af en ny assistenttræner.

OB Assistenttræner Frank Hjortebjerg
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der har været en tom stol på trænerbænken i OB i et par uger, men nu er der atter fundet en mand til stolen.

OB har ifølge Esktra Bladet ansat den nuværende FC Nordsjælland-assistenttræner Frank Hjortebjerg, der tager over for Peter Feher, der blev fyret i den fynske klub i februar.

OB hentede i januar Søren Krogh i AaB, men han kom ind som erstatning for Henrik Hansen, der i stedet for rollen som assistent i OB var blevet ansat som cheftræner i SønderjyskE.

Officielt: OB-assistent stopper i klubben

Det betød altså, at OB var en mand i undertal, da de i februar fyrede Peter Feher, men nu skulle der altså være blevet bragt balance på trænerbænken ved siden af cheftræner Andreas Alm.

Skiftet er endnu ikke offentliggjort fra hverken OB’s eller FC Nordsjællands side, men viser historien sig at holde stik, kan det bringe yderlige spænding til en i forvejen vigtig kamp på søndag, hvor OB tager imod netop FC Nordsjælland.

OB snupper Krogh hos AaB

Frank Hjortebjerg bor efter sigende i Odense-forstaden Næsby, og dermed kan han korte sin daglige transport ganske markant.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P