2 min læsningOB snupper Krogh hos AaB

Superligaklubben OB har hentet Søren Krogh, der senest har været ansat som fodboldchef i AaB, men på Fyn får Krogh en ny rolle.

2 min læsning
Søren Krogh AaB OB
Foto: AaB

OB og AaB er blevet enige om en aftale, der sender Søren Krogh fra Nordjylland til Fyn.

Det skriver de to klubber tirsdag formiddag.

Søren Krogh har fungeret som fodboldchef i AaB, men i OB kommer den tidligere Brøndby- og FC Nordsjælland-midtbanespiller til at varetage en ny rolle, han skal nemlig være assistenttræner.

Læs mere: AaB lader Cifuentes blive hjemme fra træningslejr

– Søren Krogh bringer en stor erfaring som assistenttræner, hvor han blandt andet har været assistenttræner i FC Nordsjælland for Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen, inden han tog til AaB for at blive fodboldchef, og vi er rigtig glade for at byde ham velkommen i klubben, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen

OB sendte i december daværende assistenttræner Henrik Hansen til SønderjyskE, hvor han er blevet ny cheftræner, og det har efterladt en plads i trænerteamet, som nu bliver besat af den 44-årige vestjyde, der har fået en kontrakt til sommeren 2024.

OB har allerede den tidligere AaB-assistenttræner Peter Feher i klubben, og de to skal nu sammen varetage rollen som assistent for svenske Andreas Alm.

– Jeg ser OB som en stor og solid klub, hvor akademiet laver et fantastisk stykke arbejde, og som jeg ser det, er der også nogle spændende spillere på vej. Der er et fantastisk akademi og et stort fundament i klubben. Det har jeg kunnet mærke, når jeg har været her både som spiller og som træner, siger Søren Krogh.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg kender Peter Feher og Lars Bjerring fra AaB og FC Nordsjælland, og det er nogle dygtige folk. Derudover har jeg haft nogle gode snakke med Andreas, og jeg glæder mig til at arbejde med dem. Jeg er tryg, og jeg tænker, jeg vil være et frisk pust i trænerteamet, da jeg har nogle erfaringer, som OB forhåbentlig kan lukrere på.

Allerede tilbage i november kunne AaB fortælle, at samarbejdet med Søren Krogh ville fratræde sin stilling som fodboldchef senest i juni 2022, men nu er nordjyderne altså blevet enige med fynboerne om en kompensation, der sender Krogh til Fyn med det samme.

Timeline

Notifications

Notifikationer