3F Superligaen

Brøndby-ejer har pengepungen klar: Klar til at betale flere penge for spillere

Brøndby-ejer Jan Bech Andersen kunne i sommer se to af klubbens egne spillere i form af Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup ryge til udlandet for store millionbeløb, og nu er han klar til også at betale flere penge for de rigtige spillere.

Jan Bech Andersen Brøndby
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup har til sammen skæppet godt i klubkassen i Brøndby IF.

De to nu tidligere Brøndby-spillere kommer over tid til at give Brøndby i omegnen af 100 millioner kroner, og en del af de penge kan fremadrettet blive investeret tilbage i spillertruppen.

Brøndby-ejer Jan Bech Andersen er nemlig klar til at betale flere penge, hvis danmarksmestrene samtidig kan få de rigtige spillere til klubben.

– Vi skal være klar til at lave de rigtige investeringer og give lidt flere penge for de rigtige spillere. Dels skal de kunne støtte nogle af de unge spillere, hvis det er etablerede spillere, vi henter, eller så skal det være unge spillere med stort salgspotentiale. Det er ingen hemmelighed, at det er vores strategi, siger Jan Bech Andersen til B.T.

Brøndby har i sommerens og vinterens transfervindue solgt Tobias Børkeeiet og Mikael Uhre foruden Frendrup og Lindstrøm, men klubben har samtidig sagt farvel til vigtige spillere som Lasse Vigen, Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Hjörtu Hermannsson, som alle er røget videre på fri transfer.

Brøndby-rigmand om russisk opkøb: Har aldrig været aktuelt

Ind er i stedet kommet spillere som Marko Divkovic, Rasmus Wikström, Christian Cappis, Carl Björk, Kevin Tshiembe, Mathias Greve, Frederik Alves, Joe Bell og Henrik Heggheim, som klubben alle har betalt for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P