Dansk Fodbold

Hjulmand gør status: To profiler misser med stor sandsynlighed Serbien-kamp

Kasper Hjulmand giver status på de skadede spillere fra gårsdagens nederlag mod Holland, mens han lover startplads til en tilbagevendt helt.

Kasper Hjulmand landsholdsudtagelse til landskampe.
Foto: dbu.dk.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, kommer med en status på tre skadesimplicerede spillere fra kampen mod Holland i går aftes.

Her er der både godt og dårligt nyt at hente i forhold til de skadede spillere, der udgik allerede i første halvleg på Johan Cruyff Arena.

Brøndby-rigmand om russisk opkøb: Har aldrig været aktuelt

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Mæhle burde være okay. Der var ikke nogen hovedskade, andet end at der gik hul på hovedet, men der er ikke noget, hvorfor han burde være klar, forklarer han og opsummerer skadessituationerne angående Thomas Delaney og Yussuf Poulsen:

– De to andre får yderligere undersøgelser i eftermiddag, men alt tyder på, at de er ude, konstaterer Hjulmand afsluttende.

Såfremt Delaney ikke bliver kampklar, glider Casper Nielsen ifølge ham ind på midtbanen, mens en yderligere skade til Yussuf Poulsen vil resultere i, at man henter én ny spiller til landsholdstruppen.

På pressemødet i dag fortalte Hjulmand videre, at Christian Eriksen starter inde i opgøret, men det er dog uvist om han skal bære anførerbindet.

Ikke et øje tørt efter succesfyldt Eriksen-comeback: Det er et sandt eventyr!

Danmark spiller hjemme på nationalstadionet Parken tirsdag, hvor Serbien kommer forbi. Opgøret starter kl. 18:00 og kan følges på Kanal 5 og Discovery+.

Få det forkromede overblik over alle de største kampe HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P